26/11 - käkade årets första lussebulle idag - den va god.


When your own shadow is your only company, why not play with it?


 

24/11, 23:15 Suttit framför dator och pluggat, var allmänt bitter och trött, ska gå och lägga mig, öppnar sovrumsfönstret för att få in syre. Och möts av denna synen! Går till sängs med ett leende på läpparna.  


20/11 - bittra november månad


Idag började det skymma redan klockan 14. Jag är beroende av sol. (Vilket sannolikt alla som bor i Sverige är).

Har dundersöndagsångest nu, även fast det bara är lördag. Vill liksom inte att det ska vara söndag imorn! fredagar är bäst!


SENSATION WHITE (13/11)


Förra helgen va Isabell, Charlotte och jag på Sensation white. Fick en mega-november-depp-ångest-attack och kände att jag bara va tvungen att göra något roligt. Så även fast plånboken ekade tom så köpte jag en biljett på Blocket i sista sekunden. (Fick snylta pengar från min svart-jobbs-lön som egentligen ska gå till våtdräkt och surfbräda). Det var var helt GALET i alla fall. Dansade nonstop i 5 timmar! Dagen efter hade jag träningsvärk i hela kroppen! Dansade som dårar.


    
"Spex".Charlotte spillde rosé.Jag och Isabell!På väg till Parken.


19/11


Idag är det fredag och det firar jag med denna låten:


Va hemma i Simrishamn några dagar för jag hade inget i skolan och för att jag saknade min hund. Detta mästerverk skapade min kära mor. Jag är inte säker men jag tror det ska föreställa en marängtårta. (God va den i alla fall).RSS 2.0