20/1 + 21/1 - dagarna som varit


På grund av lathet låter jag min kära bror står för fotbollsredovisningen, vilket han gör jävligt bra. (Det finns dock en mycket ofördelaktig bild på mig, där jag är sjukt trött och vit. Nej förlåt, inte vit, jag menar såklart grön).

Dagarna som varit har jag spenderat på Clifton-stränderna, bränt mig, druckit mycket vin, ätit gott (kudo och struts är by far det bästa köttet någonsin!), svettats, läst i min tegelsten och druckit mer vin. Med andra ord: jag har haft semester!

Får se vad denna soliga dag har att erbjuda.

PEACE!


19/1 - Cape town!


Finally studieuppehåll - den förbannade skolbänken är utbytt mot sol och värme (och om några dagar även sjukt mycket surf!!) Jag kom i morse, och det känns som det var igår jag var här sist, även fast det va drygt 1 år sen.

Kommer vara i Afrika (Sydafrika + Mozambique) i 3,5 månad. Jag kommer hem lagom till rapsen börjar blomma på Österlen - jodåsåatte!!

Ikväll ska jag och Tor till Cape town stadium och kolla på fotboll - Sverige möter Botswana. Tor beställde en svensk flagga, så jag tog med mig en 2 meter bred flagga. 2 stycken vuvuzelor kommer vi också ta med oss till matchen!

Alltså jag är så SJUKT vit! Så vit att jag är grön.Tors bruna arm och min mintgröna - attraktivt...Ytterligare en bild på en brun arm vs. en sjukt vit och biffig arm. Ööe!Storebror och den goda champagnen - det glaset gjorde att jag just nu tittar i kors och fumlar med tangenterna, dåligt ölsinne? Just nu, sitter på Ricks.

Fick förresten alldeles nyss mitt första myggbett - blev nästan glad! Sommaren är verkligen här!RSS 2.0